Den otevřených dveří

Den otevřených dveří
23. 03. 2018
I přes zimní počasí se vítání jara v rámci Dne otevřených dveří náramně podařilo

Den otevřených dveří jsme na naší škole opět spojili se začátkem jara, a přestože počasí moc jarní nebylo, přišla jej s námi přivítat více než padesátka dětí a řada rodičů dorazila na prohlídku školy i samostatně. Základní informace získali všichni ve vestibulu školy a poté se buď s průvodcem, nebo samostatně vydali na prohlídku školy, kterou měly děti zpestřenu plněním rozličných, zajímavých úkolů. Průvodcovské role se velice zdatně zhostili žáci a žákyně 9.B, kteří v průběhu dne zodpověděli řadu všetečných otázek.
Většina návštěvníků samozřejmě navštívila některou z tematicky zaměřených vyučovacích hodin, které probíhaly převážně na 1. stupni školy, velkému zájmu se ale těšila i překážková dráha v tělocvičně a "programovatelní ozoboti".
Jídelna připravila pro všechny drobné občerstvení a ve školní družině se každý mohl odreagovat při různých hrách.
Prohlídka končila opět ve vestibulu školy, kde si každý malý účastník jako odměnu za svou snahu vyrobil vlastní památeční placku.
My ve škole se teď už jen těšíme, že se s většinou těchto návštěvníků sejdeme na začátku dubna při zápisu do 1. tříd pro školní rok 2018/2019.